Alle Kategorier
Rustfrie bolter

Rustfrie bolter

Hjem> Produkter > Rustfrie bolter

Inox rustfritt stål (M5-M36) Din 912 unbrakonbolter Hylsebolter


Place of Origin:

Shanghai/Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Modellnummer:

M5-M72, 1/4”--3”

sertifisering:

ISO9001-2018

KONTAKT
Beskrivelse

Minimum antall:

200 kg eller basert på krav

Pris:

0.1 usd-0.5 usd per størrelse

Emballasje detaljer:

Bulk i kartong eller liten pakke deretter pall

Leveringstid:

15-30 dager eller basert på nødvendig

Betalingsvilkår:

TT, LC, Western Union

Supply evne:

1000 tonn/år

Inox rustfritt stål (M5-M36) Din 912 unbrakonbolter Sokkelhettebolter Rask detalj:

1. Lager for alle standardvarer, raskest ledende
2. OEM & ODM er akseptabelt
3. Unbrakoner Leverandør og eksportør fra Kina
4. Svært dyktige team på hånden for å gi ekspertråd og løsninger

Beste rustfritt stål Din 912 alle bolter Sekskantbolterog Hex Cap Screw Produsent i Kina- T&Y Hardware

Når du trenger et vanlig festemiddel, kan du bruke mange applikasjoner, noe som minner på Rustfritt stål Din 912 All Bolts Hex Bolts. Sekskant i rustfritt stål hodebolter er en meget standard og praktisk feste for bruk i hardware. T&Y Hardware produserer ISO: 9001-2015 kvalitetsstandard, rustfritt stål Din 912 All Bolts Hex Bolts. Som et ledende fremtredende selskap som produserer og leverer fester, tilbyr vi en komplett serie med Din 912 All Bolts Hex Bolts i rustfritt stål med seks sider.
Disse Din 912 All Bolts Hex Bolts i rustfritt stål er veldig grei og enkel å installere. Enten du bruker et socket verktøy eller skiftenøkkel, rustfritt stål Din 912 All Bolts Hex Bolts er veldig raske å installere uten problemer. Den gir deg en flott opplevelse mens du bruker den til ethvert hjem, bedrift, kommersiell eller industriell applikasjon. Det kan skape en sterk forbindelse med skiver og muttere. Alle størrelser, diametere og varianter av klasse 304 rustfritt stål Din 912 All Bolts Hex Bolts er tilgjengelige og klare til eksport i T&Y Hardware. T&Y Hardware tilbyr høystrekkfaste rustfrie stålbolter, som har høyere strekkfasthet, produsert av rustfritt stål av klasse 316.

Eksportklare høykvalitets SS sekskantbolter og sekskantskruer i rustfritt stål av T&Y Hardware

Vi bruker minimum tid på å klargjøre eller bestille for å sende for forsendelse. Som en dedikert og komplett løsning av rustfritt stål Din 912 All Bolts Hex Boltss, kan du bestille hvilken som helst tilpasset spesifikasjon i henhold til dine krav. Du kan bruke vår Din 912 All Bolts Hex Bolts i rustfritt stål med samme diameter og gjengestørrelse mutter eller hull. Vi har en intelligent garanti for din ss 304 Din 912 All Bolts Hex Bolts, og den kommer ikke til å bli defekt etter lang tids bruk. Vår kvalitetssertifisering kan sikre å stole på T&Y Hardware.
Samme med rustfritt stål Din 912 All Bolts Hex Bolts, T&Y Hardware eksporterer et stort utvalg av rustfrie sekskantskruer og rustfrie sekskantskruer. Disse sekskantskruene i rustfritt stål og sekskantskruene kan bruke skiveflaten. For ditt konstruksjons-, industriprosjekt og reparasjon av maskindel er det et meget passende og effektivt festemiddel. T&Y Hardware produserer alle størrelser, varianter og kvaliteter av sekskantskruer i rustfritt stål for forskjellige kvaliteter og metaller. I henhold til applikasjonsbruken din kan du velge hvilken som helst diameter eller spesifikasjon fra vår store produksjon. For din tilpassede bestilling er T&Y Hardware alltid der for å gi deg den beste opplevelsen.

T&Y maskinvare - Få det store utvalget av sekskantskruer, metriske bolter i rustfritt stål med tilpassede krav

T&Y Hardware forsker kontinuerlig på og utvikler festeanordningen for å forbedre kvaliteten og brukeropplevelsen. For en bedre brukeropplevelse designer vi våre sekskantskruer og hodeskruer i rustfritt stål slik at de kan passe til en skralle eller skiftenøkkel. Så det er lettere for deg nå å få skruen til å stramme mer inn i prosjektet ditt. Det kan fungere perfekt for din boltede ledd. Vi har alle kvaliteter for sekskantskruer i rustfritt stål, bolter og hodeskruer, slik at du kan finne alle variantene for enhver bruk, for eksempel små motorer, reparasjoner og vedlikehold av trekomponenter og andre byggeprosjekter.
Våre metriske unbrakobolter i rustfritt stål kommer med evnen til å bekjempe korrosjon. Den er mer korrosjonsbestandig enn andre rustfrie stålbolter. Alle forskjellige lengder, størrelser, hodestiler og materialer er også tilgjengelige for eksport med m7 unbracobolter i rustfritt stål.

Søknad


2 Søknad

sertifisering

Sertifisering1

Utstilling

Utstilling

Kundefeedback

Kundefeedback

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier