Alle Kategorier
Rustfrie bolter

Rustfrie bolter

Hjem> Produkter > Rustfrie bolter

Inox Rustfritt Stål Duplex Stål Din603 Din 608 Vognbolter


Place of Origin:

Shanghai/Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Modellnummer:

M5-M72, 1/4”--3”

sertifisering:

ISO9001-2018

KONTAKT
Beskrivelse

Minimum antall:

1000 kg eller basert på krav

Pris:

0.1 usd-0.5 usd per størrelse

Emballasje detaljer:

Bulk i kartong eller liten pakke deretter pall

Leveringstid:

15-30 dager eller basert på nødvendig

Betalingsvilkår:

TT, LC, Western Union

Supply evne:

1000 tonn/år

Inox rustfritt stål Dupleks stål Din603 Din 608 XNUMX Vognbolter Rask detalj:

1. Lager for alle standardvarer, raskest ledende
2. OEM & ODM er akseptabelt
3. Unbrakoner Leverandør og eksportør fra Kina
4. Svært dyktige team på hånden for å gi ekspertråd og løsninger

T&Y Hardware er den ledende produsenten av Din603 Din 608 vognbolter i Kina.

Det finnes mange varianter og typer bolter, Din603 Din 608 Vognbolter  kan brukes i T-spor, vanligvis på grove strukturer. T&Y Hardware tilbyr de kraftigste Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter for ditt arbeid. Vi tilbyr et komplett utvalg av Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter med et stort utvalg av størrelser. T&Y Maskinvareprodusent den sterkeste og rimeligste Inox Stainless Steel Din603 Din 608 Vognbolter du kan stole på uten å tenke noe. Vi har eksportklare internasjonal standard kvalifiserte Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter.
Inox rustfritt stål Din603 Din 608 Vognbolter produsert av T&Y Hardware har den beste evnen til å koble sammen to stykker lag. Vi har designet den skarpe spissen med det beste potensialet og gjort den til en flott metallskrue for å få en permanent og kraftig lagforbindelse. Enten du bruker lagskruen med flate hoder, pannehoder eller et ovalt hode, kan T&Y Hardware tilby originale og beste kvalitet Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter for deg.
T&Y Hardware laget Inox rustfritt stål Din603 Din 608 Vognbolter med et mykere metall slik at du kan få en tykkere lagskrue enn gipsskruer. Siden våre Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vognbolter er mer trykkfaste, kan du bruke dem for det beste alternativet i stedet for å bruke gipsskruer for etterslepende prosjekter. T&Y Maskinvareprodusert inox rustfritt stål Din603 Din 608 Vognbolter kommer ikke til å smekke under installasjonen. Så det er mer trygt og enkelt å bruke for store operasjoner.

Beste Inox rustfritt stål Din603 Din 608 Vognbolter s Produsent i Kina -T&Y Hardware.

T&Y Hardware tilbyr et omfattende utvalg av Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter. Uansett trenger du hvilken som helst størrelse, type eller diameter i henhold til ditt behov. Du har en omfattende samling for klar til eksport. De vanligste typene er runde lag skruer, truss head lag skruer, solid messing lag skruer. Vi har også 1-1/4 lengde lagskruer, 21/2 lengde lagskruer, tre-lengdes lagskruer.
T&Y Hardware produserer og eksporterer også tømmerbolter i rustfritt stål og tømmerskruer i rustfritt stål av internasjonal kvalitet. Dette er noen mest stive festemidler som vanligvis brukes til å koble sammen tunge og overdimensjonerte lag eller trelast. Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vognbolter og rustfrie firkantskruer som vi leverer er superenkle og greie å installere.
Du kan enkelt bruke dette til alle tunge materialer som bærer en intens belastning. Vi bruker også en mutter som gjør våre Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vognbolter og rustfritt stål firkantskrue kraftigere og sterkere. Det sikrer også sikkerheten og styrken til å holde materialene sammen.

Hvorfor T&Y Hardware er din beste Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter produsent og eksportør i Kina:

T&Y Hardware er den ultimate kilden for dine Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vognbolter. Enten du vil ha Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter eller flate skruer, er T&Y Hardware fortsatt din beste produsent i Kina. Vi har mer enn 20 års erfaring i produksjon og eksport av festemidler over hele verden. Vi bruker minimum tid på å sende festene nær døren din for å gi deg de beste opplevelsene.
Inox rustfritt stål Din603 Din 608 Vognbolter levert av T&Y Hardware er premium 305 korrosjonsbestandig. Så det er ingen fare for skade. Vår klient fra Europa og Amerika elsker mange Inox Stainless Steel Din603 Din 608 vognbolter fordi det er enkelt og raskt under installasjon. T&Y Hardware er en erfaren senioringeniør som har jobbet i mange år med forskning og utvikling for å forbedre festene dine.
Vi produserer alle festemidler, inkludert Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter og rustfrie lagbolter og skruer. Den er langvarig og har også en garanti. Vi kan levere en bulkbestilling, enten det er et tollkrav eller ikke. Send oss ​​informasjonen din akkurat nå for å få de beste Inox rustfritt stål Din603 Din 608 vognbolter for ditt prosjekt.

sertifisering

Sertifisering1

Utstilling

Utstilling 2

Kundefeedback

Kundefeedback

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier