Alle Kategorier
Nyheter

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hvor kan de U-formede boltene brukes?

Tid: 2022-10-21 Treff: 37

Vi vet alle at i den moderne æra av armert betongstøping, er bolter allestedsnærværende festemidler i moderne liv og produksjon, som vanligvis brukes med muttere for festing som forbinder to deler med åpne hull.
Når fast, vanligvis så lenge skiftenøkkelen for urviseren vri på linjen, i demontering av mot urviseren rotasjon kan tas ned. U-type bolter brukes vanligvis i lastebiler for å stabilisere chassiset og rammen til biler, for eksempel stålplatefjærer som er forbundet med U-type bolter.
U-type bolter er mye brukt, men også brukt til bygningsinstallasjon, mekaniske tilbehørsforbindelser, kjøretøy og skip, broer, tunneler og jernbaner, etc.   
Fra perspektivet til bruken av U-type bolt ovenfor, se hovedsakelig enkeltfeltet vi kjenner, U-type bolt som brukes til å feste bilchassis og ramme, fra dette kan vi forstå, U-type bolt for faste deler, ikke la en del i slike som overbelastning eller overvekt og skyv, så la oss få vite mer om innholdet i U-type bolten.

Bilde 1

Hvorfor kan U-type bolter være så mye brukt?
U-type boltbehandlingsteknologi er generelt delt inn i kaldbøying og varmbøying, U-type bolt er ridebolten, det engelske navnet på ridebolten er U-bolt, er en ikke-standard del.
Formen er U-formet, så også kalt U-formede bolter, begge ender kan kombineres med muttergjengen, hovedsakelig brukt til å fikse rør som vannrør eller deler som bilplatefjær, fordi veien til faste gjenstander er som en rideperson, så det kalles en ridebolt.
Hovedformer: halvsirkel, firkantet rett vinkel, trekant, skrå trekant, etc., U-bolter brukes vanligvis til installasjon og fiksering, de kan også brukes til fast ledning kan også brukes til å koble sammen to beslag, U-bolter brukes vanligvis i produksjonsutstyret på verkstedet.
Å lage U-type bolter, vanligvis den lange bolten bøyd til en ledeplate og firkantede stål U-bolter, fordi bolten er stålmateriale, for å bøye seg til U-type, vil det kreve mye kraft, før ledeplaten bare er en stålplate, i ferd med å bøye, med stor kraft, stål lett å deformere utover vippe, påvirke bruken.
Vi har mange U-bolter i livet vårt, og U-boltene fyller livet vårt med bekvemmelighet. For eksempel, de U-formede boltene som små klips som brukes i gardinen, og U-type boltene som brukes på våre transportverktøy, brukes vanligvis til støtdemping.
Faktisk ser vi ofte U-formede bolter i livet vårt, men vanligvis bryr vi oss kanskje ikke om dem.

Bilde 2

Hot kategorier