Alle Kategorier
Nyheter

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hva er bruksmetodene og bruken av bolter med dobbelthode?

Tid: 2022-11-04 Treff: 71

Bolter er uatskillelige i livene våre. De brukes vanligvis på relativt store bygninger eller store maskiner. Selv om boltene ser enkle ut, er de veldig kraftige. Hvis maskinen ikke har bolter med doble hode, kan det hende at det ikke er mulig å betjene den. Bolter med dobbelt hode er også enklere å bruke enn andre bolter. Typisk bruk er uerstattelig med andre bolter, for eksempel når de brukes til tykkere koblinger. Disse parene av hodebolter er veldig viktige.

Så hva er representasjonsmetoden og standarden til boltene, som jeg vil forklare i detalj fra dekorasjonsfeltet nedenfor.

800.1

Hva er formen på bolten?

Generelle dobbelthodebolter uttrykkes som: M12? 00 GB / T901-88 (standard) 35 # / 35 # (materiale) nivå 8.8 / 8 (modulasjonsnivå) betyr: diameter =12mm lengde =100mm GB / T901-88 er den nasjonale standarden.

For eksempel brukes vanligvis M12 * 1.25. Hvis begge ender er av samme gjenge, kan M12-1.25 * L (lengde på én gjenge) -M12-1.25 * L (lengde på én gjenge) * L (total lengde på én gjenge) uttrykkes som: dobbelthodebolter . Hvis det er seks hjørner i midten, kan det uttrykkes som: sekskantede dobbelthodebolter.

800.2

Hensikten og arbeidsprinsippet for bolter med dobbelthode refererer til skruen med større diameter, som heller ikke kan ha noe hode. Typisk bruk av lokale ankerbolter, eller lignende ankerbolter, når den tykke forbindelsen, vanlige bolter ikke kan oppnå.

Spesifikasjonene til boltene er merket med gjengede spesifikasjoner d=M12, nominell lengde L=80mm mm, ytelsesgrad 4.8 like lengde bolter er fullt merket med: GB / T901M1280 803, bolter med dobbel hode er også egnet for stort utstyr og tilbehør til bli installert. For eksempel det mekaniske tetningssetet, reduksjonsrammen, etc.

Etter festing, skru den ene enden inn i kroppen og den andre enden mutteren. Siden gjenger kan slites eller skades, er det praktisk å erstatte med bolter med dobbelthode. Bruk bolter med dobbelthode når koblingen er veldig tykk og boltlengden er veldig lang. Ved bruk av tohodesbolter i praktisk arbeid vil gjengeforbindelsen løsne og miste effektivitet etter gjentatt friksjon.

Derfor er det nødvendig å gjøre en god jobb med boltevedlikeholdsarbeid til ordinære tider. Når noe stort utstyr kjører normalt, hvis operasjonen viser seg å være ustabil eller unormal støy oppstår, men også for å stoppe innsjekken i tide. Vanligvis er det i hver vedlikeholdsperiode nødvendig å inspisere de nylig erstattede bihead-boltene og annet tilbehør nøye før bruk for å unngå større problemer. Så lenge du kjenner disse spesifikke detaljene, vil du forstå at det finnes så mange typer bolter med dobbelthode.

800.3

Så i fremtiden vil behovet for å kjøpe bolter med dobbelt hode være nyttig. Fordi det er mange størrelser og spesifikasjoner av disse festene, men det er små forskjeller mellom hver modell, men vær alltid kjent med dem.

Hvis du trenger mer informasjon om bolter med dobbel hode, finn oss gjennom kontaktinformasjonen i nedre venstre hjørne.

Hot kategorier