Alle Kategorier
Nyheter

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hva er fordelene med bolt og mutter i rustfritt stål?

Tid: 2022-10-21 Treff: 44

Rustfritt stål bolt og mutter er ofte sett, ofte kan brukes. Rustfrie stålskruer er spesielt anvendelige. La meg følge deg sammen for å forstå det nedenfor:

Bilde 1

1. Sterkere tilpasningsevne. For skruer i rustfritt stål, med størrelsen på utvendig gjenge nådd, kan alle brukes. Det kan sees at den relative brukskategorien for bolt og mutter i rustfritt stål er mer vanlig enn de tradisjonelle ankerboltene.
2. Installasjonen er enklere. Den tradisjonelle ankerbolten før er veldig kompleks i installasjonsleddet, men nå er rustfritt stålbolt og mutter i hele prosessen relativt enkel, noe som forbedrer bekvemmelighetsnivået for mange brukere.
3. Problemene som oppstår under installasjonen reduseres, og det er ingen grunn til å bekymre seg for skråstillingen til den tradisjonelle ankerboltboringen. I henhold til grunnårsaken til korrosjonsmotstanden og bruddet på den rustfrie stålbolten og -mutteren, kan hullet åpnes umiddelbart i prosessen med å installere det rustfrie stålfestet, og deretter installeres, slik at gjennomgangshastigheten kan være nær 100% .
4. Designskjemaet er nytt. Denne typen designskjema kan sikre at skjønnheten til festeanordningen i rustfritt stål blir sterkt styrket.
5. Det er ingen forvirring i den unødvendige prosessen, bare fyll hullet i den rustfrie skruen, eller fjern den ekstra delen, slik at den kan ivareta sikkerheten, som er relativt enkel, og ikke skade den vakre og sjenerøse.
6. Det kan sikre at bolten og mutteren i rustfritt stål har flere egenskaper under installasjonsbetingelsen, og sikre at påføringsnivået til skruene har blitt kraftig forbedret.
7. Utmerket korrosjonsbestandighet, tretthet og skade på korrosjonsenergi, som brukes i pumper, ventiler og andre anlegg når det gjelder enkelte antikorrosive stoffer.
Hvor mye er gjennomsnittlig styrke for bolt og mutter i rustfritt stål?
Styrkegraden er vanligvis mellom 4.8 og 6.8, på grunn av forholdet mellom ikke hard behandling, er styrken ikke spesielt høy, hovedfordelene med bolt og mutter i rustfritt stål ligger i korrosjonsbestandighet, strekkstyrke.
Og annen stålskruestyrkekvalitet er relativt stor, det er mer enn 3.6-12.9,10 styrkekarakterer, karbonstål styrkenivået er høyere, i utvalget, kan matches i henhold til den spesifikke situasjonen for forbindelsen.

Bilde 2

Hot kategorier