Alle Kategorier
Gjengestang i karbonstål og rustfritt stål

Gjengestang i karbonstål og rustfritt stål

Hjem> Produkter > Gjengestang i karbonstål og rustfritt stål

Astm a193 gr B7 B7M B8 B8M Stifter bolter gjengestang


Place of Origin:

Shanghai/Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Modellnummer:

M5-M72, 1/4”--3”

sertifisering:

ISO9001-2018

KONTAKT
Beskrivelse

Minimum antall:

200 kg eller basert på krav

Pris:

0.3 usd-0.5 usd per størrelse

Emballasje detaljer:

Bulk i kartong eller liten pakke deretter pall

Leveringstid:

15-30 dager eller basert på nødvendig

Betalingsvilkår:

TT, LC, Western Union

Supply evne:

1000 tonn/år

Astm a193 gr B7 B7M B8 B8M bolter gjenget stang Rask detalj:

1. Lager for alle standardvarer, raskest ledende
2. OEM & ODM er akseptabelt
3. Gjengerstang Leverandør og eksportør fra Kina
4. Svært dyktige team på hånden for å gi ekspertråd og løsninger

Ditt beste Bolt Produsent og leverandør (A193 B7, B7M,B8,B8M) - T&Y Hardware:

Din nummer én produsent og leverandør for gjengede bolter i rustfritt stål og metriske gjengede bolter - Kjøp A193 bolter, B7 bolter og B7M bolter. De to vanligste boltene i rustfritt stål er 304 bolter i rustfritt stål og 316 bolter i rustfritt stål, og T&Y Hardware er en av de ledende ss bolter-produsenter for alle vanlige og sjeldne størrelser eller kvaliteter. Det er stedet du kan få de ultimate ss-boltene som har utmerkede mekaniske egenskaper med godt vedlikeholdte ISO-retningslinjer.
Våre gjengede stenger og gjengede stender er helt rustfritt stål for å sikre høyere styrke for enhver strukturell bruk. Du kan bruke alle gjengede bolter for å feste store deler sammen. I tillegg kan den gi en pålitelig og permanent skjøt for dine maskiner og andre applikasjoner. T&Y Hardware produserte bolter i rustfritt stål, både lette og kostnadseffektive. T&Y Hardware-produserte gjengede bolter i rustfritt stål er 100 og sikre og garanterte. Vi har ISO: 9001 kvalitetssertifikat, som indikerer vår produksjonsstandard. Våre gjengede bolter er også sertifiserte ASME, ASTM og DIN standarder.

Din mest fremtredende og pålitelige kilde for produsent og leverandør av bolter i rustfritt stål - T&Y Hardware:

Shanghai T&Y Hardware Industry Co. Ltd. kan levere alle størrelser og typer. Du får tilgang til våre bolter i rustfritt stål fra m6 til m100. Vi gir deg også spesialproduserte bolter. Så du trenger ikke bekymre deg for prosjektet ditt.
1.1.1T&Y Maskinvareprodusenter:
● Helgjenget bolt i rustfritt stål,
● Gjengestang i rustfritt stål,
● Tappbolter i rustfritt stål,
● Gjengebolter i rustfritt stål med dobbel ende,
Og mer.
T&Y Hardware er din 100& pålitelige og pålitelige produsent for ss-bolter som gir den sikreste festeanordningen. Våre andre produkter er: treskrue gjengede bolter, gjengede bolter med én ende, gjengede trinnstendere, gjengede stangstang, venstre- og høyrehendte dobbeltgjengede bolter og metriske gjengede bolter.

T&Y Hardware – Toppprodusenter for stang og bolter i rustfritt stål:

T&Y Hardware har en månedlig produksjonskapasitet på 500 tonn bolter som kan møte alle behov. Vi sikrer produsentens høyeste beskyttelse for å levere den til deg, spesielt for 304 bolter i rustfritt stål og 316 bolter i rustfritt stål. Ettersom vi tilbyr et komplett utvalg av boltgjengede stenger, kan du få alle ASTM A193 bolter enten du trenger en B7 eller stållegering, B8M eller 316 bolter i rustfritt stål, B8 eller AISI 304 bolter i rustfritt stål. Vi har også en stang i rustfritt stål i klasse 1 for både B8 og B8M.
T&Y Hardware industri designer og produserer også bolter for de tre beste møbelbedriftene i Europa. Vi har et bredt spekter av fornøyde kunder over hele verden. Med våre 15 års arbeid for bolter og annen eksport av festemidler, utvikler vi en flott modell for å levere det beste festemiddelet til deg. T&Y Hardware har også 10 års arbeidserfaring som et topp maskinvareselskap i USA. Så du kan sende oss prosjektinformasjon og festespesifikasjoner, vi vil gi den beste opplevelsen av å bruke alle gjengede bolter i rustfritt stål.

Søknad


2 Søknad

sertifisering

Sertifisering1

Utstilling

Utstilling

Kundefeedback

Kundefeedback

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier