Alle Kategorier
Anker bolter

Anker bolter

Hjem> Produkter > Anker bolter

Rustfritt stål Karbonstål Dynabolt hylseanker Ekspansjonsbolt


Place of Origin:

Shanghai/Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Modellnummer:

M5-M72, 1/4”--3”

sertifisering:

ISO9001-2018

KONTAKT
Beskrivelse

Minimum antall:

200 kg eller basert på krav

Pris:

0.1 usd-0.5 usd per størrelse

Emballasje detaljer:

Bulk i kartong eller liten pakke deretter pall

Leveringstid:

15-30 dager eller basert på nødvendig

Betalingsvilkår:

TT, LC, Western Union

Supply evne:

1000 tonn/år

Rustfritt stål Karbonstål Dynabolt ermet anker Ekspansjonsbolt Rask detalj:

1. Lager for alle standardvarer, raskest ledende
2. OEM & ODM er akseptabelt
3. Unbrakoner Leverandør og eksportør fra Kina
4. Svært dyktige team på hånden for å gi ekspertråd og løsninger

Dynabolt rustfritt stål hylseanker ekspansjonsbolt Produsent og leverandør - T&Y Hardware:

Hylseanker i rustfritt stål er det raskeste, enkle og fleksible festeforankringssystemet. Den beste og ideelle dybden for hylseanker i rustfritt stål er minst fire-bolts diameter eller 2 tommer. Den kan holde svært tungmetall avhengig av størrelse. T&Y Hardware er det ledende produksjonsselskapet for utvidelsesbolter i rustfritt stål i Kina.
Vi eksporterer alle typer festemidler, inkludert betonghylseankere, dynabolter i rustfritt stål og andre. Vi har erfaring med å levere høykvalitets standardfester over hele verden. Ekspansjonsbolten i rustfritt stål produsert av T&Y Hardware er svært pålitelige. Den kan brukes til enhver betong, murstein eller blokk.
T&Y Hardware tilbyr høystyrke hylseankre i rustfritt stål ekspansjonsskruer bolter for alle størrelser. For M6, M8, M10, M12 og M16 er hylseankerbolter også tilgjengelige. Gjengediameteren er 8 mm, og totallengden er 70 mm. Så denne ankerbolten i rustfritt stål er den beste sekskanthodetypen. Dette er ankerbolter med utvendig finish i rustfritt stål som er pålitelige for prosjektet ditt.

T&Y maskinvare tilbyr den beste høykvalitets ankerutvidelsesbolt i rustfritt stål for å eksportere:

T&Y Hardware er et dedikert maskinvareindustriselskap som kontinuerlig forsker på festeelementet og utvikler nye, effektive og høykvalitets festemidler. Vi designer hylseankerbolter av beste kvalitet som kan tilpasses bruk i gjerder, innbruddssikre dører og vinduer, også for hjemmedekorasjon og ingeniørprosjekter, klimaanlegg og andre. Det er veldig enkelt å sette opp med en skiftenøkkel.
Dette er kraftige ankerbolter som lar deg bruke dem i ethvert prosjekt. Det kan være et enkelt lett prosjekt eller et tungt prosjekt. En annen fordel med ankerbolter i rustfritt stål fra T&Y Hardware er anti-korrosjon. Det er så miljøvennlig. For ditt innendørs og utendørs miljø er ekspansjonsbolten i rustfritt stål den perfekte å bruke.
T&Y Hardware tilbyr et stort volum komplett utvalg av ankerbolter i rustfritt stål for eksport. Sammen med det tilbyr vi deg alle typer og størrelser av dynabolter i rustfritt stål, ekspansjonshylseanker, sekskanthylseanker, sekskantbolthylseanker, sekskantmutterhylseanker og benbolthylse. Enten du trenger ankerbolter med flatt hode i rustfritt stål eller en mutterdrevet ankerbolt i rustfritt stål, er T&Y Hardware din mest pålitelige festeprodusent.

Beste eksportkvalitet for hele serien med hylseankre ekspansjonsbolt - T&Y Hardware:

T&Y Hardware tilbyr også en komplett serie med hylseankere. Enten prosjektet ditt er med betong, murstein, blokk eller tre, kan du stole på hylseankre skruer og hylseankerbolter fra oss. Hylseankere for tre er også tilgjengelig for rask frakt.
T&Y Hardware er det mest fremtredende ledende selskapet for produksjon av festemidler i Kina. Vi har mange fornøyde kunder fra Nord-Amerika, Vest-Europa, Sør-Amerika, Midtøsten og Sørøst-Asia. Vi er ISO 90001: 2015 kvalitetsstandard sertifisert produsent. Som en erfaren maskinvareindustri fra 2009, forstår T&Y Hardware alltid smertepunktet ditt. Vi designet og dekorerte vårt produkt og tjeneste mest kundevennlig, for ikke å trenge hjelp mens vi handlet med oss.
Vi er den raskeste produsenten av høystyrke og høykvalitets festemidler i rustfritt stål i Kina. Vi tilbyr 100% eksporterende standard sterke kartonger med trepaller. Hvis du trenger rask frakt, kan vi behandle det innen ti dager for festemidler i rustfritt stål. Vi tilbyr også skreddersydde tilbud for å hjelpe prosjektet ditt. Send din forespørsel nå for å lære mer om Sleeve Anchors Expansion Bolt fra T&Y Hardware. Last ned vår katalog nå.

sertifisering

2Sertifisering1

Utstilling

Utstilling

Kundefeedback

tilbakemelding fra kunder (2)

Kundespørsmål og svar
    Samsvarte ingen spørsmål!

KONTAKT

Hot kategorier